Adatkezelési tájékoztató

A honlap tulajdonosa és üzemeltetője Baráth Judit.

Az adatvédelmi tájékoztató célja, hogy a vonatkozó jogszabályok (az Európai Parlament, bizottság és Tanács (EU) 2016/679.  Általános Adatvédelmi Rendelet (General Data Protection Regulation, Rövdiden:GDPR), és az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján, a velem (Baráth Judit a továbbiakban Vállalkozó) kapcsolatot felvevő ügyfelek (továbbiakban Ügyfél) biztosítva legyenek arról, hogy az igénybe vett szolgáltatások során keletkezett személyes adataik a jogszabályban előírtaknak megfelelően kerülnek felhasználásra és tárolásra.

Az oldal, valamint a rajta található szöveges tartalom szerzői jogvédelem alatt áll.

Az oldalon és a blogon használt képek forrásai: Fabinyi Nóra fotográfus ,Pixabay, Unsplash, Gratisography, wingwave hivatalos logok.

E tájékoztató kiadója, egyben az Adatkezelő:

Cégnév: Baráth Judit egyéni vállalkozó

Székhely: 7624 Pécs, Szent István tér 9.

Adószám: 67676493-1-22

Telefonszám:+36305208626

E-mail: info@barathjudit.hu

Honlap: http://barathjudit.hu

Jelen tájékoztató szerinti Adatfeldolgozó (Tárhelyszolgáltató):

Név: Nirigo Informatikai Kft

Cégjegyzékszám: 01-09-179298

E-mail cím: info@nirigo.com

Weboldal: nirigo.com

Az általa végzett művelet: adatok tárolása a tárhelyszolgáltató szerverein

A http://barathjudit.hu honlap megtekintésével kapcsolatos adatkezelés

A honlapon közzétett minden olyan tartalom, amely bárki számára hozzáférhető, személyes adatok megadása nélkül böngészhető. A honlap látogatóiról az alábbi adatok kerülnek automatikusan rögzítésre: a látogatás időpontja, a látogató IP címe, a honlapon megtekintett oldalak és tartalmak. Az adatkezelő ezeket az adatokat kizárólag a honlap biztonságos működésének ellenőrzésére és elemzésére használja.

A honlapon ún. “cookie”-k (sütik) működnek, melyek információkat őriznek a honlap használatával kapcsolatban. A sütik által tárolt információk nem alkalmasak a személy szerinti beazonosításra, ugyanakkor lehetővé teszik a Google Analytics szolgáltatásainak igénybevételét (statisztikai célokat szolgálnak). A sütik által tárolt adatok kezelésének célja a felhasználói élmény növelése és a weboldal fejlesztése.

A honlap látogatója saját maga is bármikor eltávolíthatja a weboldal látogatása során a számítógépéről a sütiket, illetve letilthatja a böngészőjében a sütik alkalmazását. Ennek módja böngészőről böngészőre változik. Minden esetben érdemes a használt böngésző súgó funkcióját segítségül hívni. A sütik használatának elfogadása, engedélyezése nem kötelező (azaz visszautasítható), mindezek mellett azonban előfordulhat, hogy a weboldal bizonyos funkciói nem fognak megfelelően működni, vagy nem lesznek elérhetők a cookie-k nélkül.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Személyes adatkezelés célja

A Vállalkozó személyes adatokat kezel a működése során, ha ahhoz az Ügyfél előzetesen hozzájárul, illetve ha azt jogszabály rendeli el. Minden olyan adat személyes adatnak minősül, amely lehetővé teszi egy adott személy beazonosítását pl név, cím, e-mail cím, telefonszám, IP cím.

A Vállalkozó a személyes adatokat bizalmasan kezeli, azt harmadik fél számára nem továbbítja, valamint megtesz  minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja. Az Ügyfél adatait a Vállalkozó a mindenkor hatályos magyar jogszabályoknak és európai uniós jogszabályoknak megfelelően, jogszerűen és tisztességesen kezeli.

Kapcsolatfelvételi űrlapok

A Vállalkozó kapcsolatfelvétel céljából az alábbi adatokat kéri be és tárolja munkája során: név; e-mail cím. A látogatóknak adataik megadása előtt meg kell ismerniük és el kell fogadniuk jelen adatvédelmi tájékoztatót.

A Vállalkozó ezeket a személyes adatokat kizárólag a tevékenységéhez (jelen esetben coaching, wingwave-coaching, stresszoldás, mentális tréning) tájékoztatási, kapcsolattartási célból kéri és kezeli. Az adatok elkérésének célja, hogy zökkenőmentes legyen a coaching folyamat és a kapcsolattartás, mindez az Ügyfél érdekében. Az adatokat Vállalkozó kizárólag saját tevékenységéhez használja fel, azt harmadik félnek nem adja át. Az adatkezelés ideje határozatlan idejű, de az Ügyfél kérésére az bármikor megszüntetésre kerül.

Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

Az Ügyfél bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Szolgáltató által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, mely jogát az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja:

Levelezési cím: 7624 Pécs, Szent István tér 9.

Telefonszám:+36305208626

E-mail: info@barathjudit.hu

Ugyancsak ezeken az elérhetőségeken keresztül az Ügyfél bármikor Adatkezelőhöz fordulhat bármely, az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, kéréssel illetve észrevétellel.

Ha a személyes adat a valóságnak nem felel meg, akkor azt az Adatkezelő az Ügyfél kérésére, vagy – ha a valóságnak megfelelő adat rendelkezésre áll – személyes hatáskörében helyesbíti.

Törölni kell a személyes adatokat, ha azt az Ügyfél kéri, ha az adatkezelés célja megszűnt, illetve azt  a bíróság vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elrendelte.

Az az Ügyfél, aki úgy érzi, hogy a működtető, üzemeltető megsértette személyes adatai védelméhez való jogát, jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) fordulhat.